Cabinet Stomatologic

Ingrijirea adecvata a danturii ar trebui sa fie o prioritate pentru fiecare dintre noi, avand in vedere implicatiile medicale ce pot surveni in cazul unor probleme stomatologice netratate corespunzator. Problemele dentare neglijate in timp pot degenera in situatii medicale severe, ce pot ajunge sa puna in pericol sanatatea noastra.
De aceea este deosebit de important ca acestea sa fie tratate in timp util si de catre medici profesionisti, care se vor asigura pe termen lung ca dantura noastra va arata impecabil iar problemele de sanatate nu vor ridica nici un fel de problema.
Acest tip de profesionalism insotit de o grija exemplara pentru fiecare pacient se gasesc in cadrul Cabinetului de Stomatologie, din cadrul Clinicii Armedica Stoma. Medicii care isi desfasoara activitatea in acest cabinet au avut parte de o pregatire exemplara in cadrul Universitatii din Cluj Napoca, cunoscuta pentru traditia si calitatea studiilor oferite studentilor sai. Iar pregatirea medicilor nostri nu se opreste aici, ei fiind prezenti la un numar mare de conferinte de peste granita pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi practici si tehnici menite sa ofere pacientilor sai servicii de exceptie.
Dr. Ardelean Tudor, impreuna cu Dr. Ardelean Carmen, va stau la dispozitie in cabinete cu aparatura de ultima generatie pentru a va rezolva orice problema de ordin stomatologic intr-un mediu profesionist, sigur si modern. Toate procedurile stomatologice efectuate de acestia vor fi aplicate pacientilor cu cea mai mare atentie si finete, pentru ca vizita in clinica Armedica Stoma sa fie una comfortabila si lipsita de temeri.
Cabinetul de Stomatologie din cadrul clinicii ofera o gama deosebit de variata de servicii stomatologice menite sa intampine orice problema dentara. Asadar nu va fie teama sa apelati in orice situatie la sfatul si tratamentul medicilor nostri de specialitate. Veti vedea ca rezultatele obtinute vor fi pe masura asteptarilor dumneavoastra, iar clasica teama de stomatologi va disparea, pentru ca aici veti fi tratati in cel mai occidental mod cu putinta.
Pastrati-ve increderea de sine printr-o dantura perfecta si lasati ingrijirea acestei in mainile dibace ale echipei noastre de profesionisti in stomatologie. Este nevoie doar de o prima vizita in clinica Armedica Stoma, pentru ca in urmatoarele dati sa reveniti din placere si proprie initiativa. Cu ajutorul cabinetului nostru de Stomatologie, controalele de rutina vor deveni un obicei placut iar situatiile dentare neplacute vor fi solutionate in cel mai profesional mod cu putinta.

Medic: Ardelean Tudor

Medic Ardelean Tudor

Dr. Ardelean Tudor s-a nascut in data de 14 ianuarie 1981 la Satu Mare. Dupa ce a terminat Liceul “Doamna Stanca” din Satu Mare, a urmat cursurile Universitatii de Medicina si Farmacie Cluj-Napoca, Facultatea de Medicina Dentara, pe care a absolvit-o in anul 2005, urmand apoi cursurile de masterat in cadrul aceleasi facultati. Si-a inceput cariera profesionala alaturi de Dr. Florin Alb la clinica Alb Studio din Cluj-Napoca .

Dupa terminarea facultatii, in urma unor cursuri post universitarea, a obtinut competenta in:

  • implantologie orala;
  • radiodiagnostic maxilo-dentar.

El continua sa ramana la curent, cu ultimele tehnologii dentare şi evolutii alea acesteia, prin participarea la numeroase cursuri de formare pentru a oferi cea mai buna ingrijire dentara pentru pacientii sai. Printre cursurile la care a participat in strainatate putem aminti urmatoarele:

  • 2007 – Viena, Austria, al 4-lea Congres European al European Society for Esthetic Dentistry (ESED);
  • 2008 – Los Angeles, SUA, Quintessence Symposium on Dental Ceramics – Esthetics at forefront;
  • 2009 – Hawaii, SUA, International Symposium on Ceramics and Restorative Dentistry;
  • 2010 – London, United Kingdom, American Academy of Cosmetic Dentistry.

In timp liber care ii mai ramane joaca tenis cu prietenii lui iar iarna merge la ski.

 

Medic: Ardelean Carmen

Medic Ardelean Carmen

Dr. Ardelean Carmens-a nascut in data de 13 ianuarie 1981 la Deva. Dupa ce a terminat Colegiul National “Iancu de Hunedoara” din Hunedoara, a urmat cursurile Universitatii de Medicina si Farmacie Cluj-Napoca, Facultatea de Medicina Dentara, pe care a absolvit-o in anul 2005, urmand apoi cursurile de masterat in cadrul aceleasi facultati. Si-a inceput cariera la propriul cabinet din Cluj Napoca.

Dupa terminarea facultatii, in urma unor cursuri post universitarea, a obtinut competenta in:

  • radiodiagnostic maxilo-dentar.

Ea continua sa ramana la curent, cu ultimele tehnologii dentare şi evolutii alea acesteia, prin participarea la numeroase cursuri de formare pentru a oferi cea mai buna ingrijire dentara pentru pacientii sai. Printre cursurile la care a participat in strainatate putem aminti urmatoarele:

  • 2008 – Los Angeles, SUA, Quintessence Symposium on Dental Ceramics – Esthetics at forefront;
  • 2009 – Hawaii, SUA, International Symposium on Ceramics and Restorative Dentistry;
  • 2010 – London, United Kingdom, American Academy of Cosmetic Dentistry.