Sistemul de albire a dintilor cu lampa ZOOM, ofera rezultate remarcabile in doar o ora de tratament in cabinetul stomatologic. Procedura este inofensiva si lipsita de disconfort iar timpul redus de tratament precum si nuantele foarte luminoase obtinute fac ca aceasta sa fie foarte solicitata de catre pacienti. De asemenea, albirea dentara cu lampa este foarte utila si indicata in cazul unor evenimente care cer un zambet fara cusur intr-un interval de timp foarte scurt.

Cu ajutorul sistemului de albire ZOOM! se obtin rezultate intr-un timp foarte scurt. Sistemul de albire in cabinetul dentar poate oferi rezultate de pana la cateva nuante, albind si luminand dintii in mod vizibil. Buzele si gingiile tale vor fi acoperite, protejate, lasand dintii liberi. Apoi gelul de albire este aplicat pe dinti, iar lumina speciala este asezata deasupra lor pentru a activa şi a spori intensitatea albirii.

Alege albirea dintilor in cabinet pentru o sedinta rapida, de scurta durata. O sedinta de albire dureaza aproximativ o ora. Te vei bucura de incredere in tine, incredere care vine cu un zambet luminos.