Implant Dentar

Pentru a rezolva cazurile neplacute de pierdere a dintilor si pentru refacerea estetica si functionala a maxilarului, medicii stomatologic din clinica Armedica Stoma sint la curent cu ultimele proceduri de implanturi dentare. Implantologia este o practica chirurgicala in stomatologie care se refera la inlocuirea dintilor naturali pierduti cu un implant ce are rolul de a prelua functiile si aspectul dintelui original.
Aceasta este o practica permanenta si cu aspect deosebit de natural, astfel nimeni nu va observa ca ati suferit vreodata de pierderea unui dinte. Totusi, pentru a fi siguri de durabilitatea acestui procedeu, medicii stomatologici din clinica Armedica Stoma, vor investiga pe baza unor analize de sange si radiografii dentare speciale, starea de sanatate a osului receptor si a pacientului.
Sectia de Implantologie a clinicii noastre are in dotare toata aparatura moderna necesara realizarii in mod profesionist a acestei proceduri chirurgicale, iar medicii nostri au acumulat intreg bagajul de cunostinte necesare pentru a duce la bun sfarsit o operatie de implant fara a cauza neplaceri sau discomfort pacientului.
Practic aceasta procedura presupune inlocuirea radacinii fostului dinte cu o piesa confectionata din titan, de ce mai multe ori sub forma unui surub. Dupa o perioada de osteontegrare, ce poate dura de la 3 pana la 6 luni aproximativ, in functie de organismul fiecarui pacient in parte, pe acest surub se poate monta o coroana, o punte sau o proteza ce au rolul de a acoperi lipsa unui dinte, sau mai multo dinti dupa caz. Rezultatul final este unul natural, reintregind estetica danturii, iar functionalitatea este aceeasi cu a dintelui natural, putea de masticatie fiind comparabila cu cea avuta initial.

Procedurile din implantologie includ:
• Implant endoosos;
• Bara de conectare implante;
• Capsa – patrice – agregata implantar;
• Bont protetic implantar;
• Proceduri complementare implantului dentar: aditie si grefe osoase, sinus lift;
• Proceduri intretinere implant;
• Reparatie proteza ancorata pe implante;
• Reparatie bont implantar;
• Indepartare implant.

Toate aceste servicii au ca scop realizarea unei danturi perfecte si recapatarea increderii in zambetul dumneavoastra. Alegerea serviciilor clinicii Armedica Stoma de implantologie nu va face decat sa sporeasca increderea in dumneavoastra prin obtinerea unei danturi fara cusur.
Alegerea unui implant dentar este mult mai buna decat cea a montarii unei proteze, deoarece aceasta din urma poate prezenta dureri la indepartare, in plus nu este o solutie garantata pe termen lung. In schimb, daca analizele de dinaintea montarii implantului arata ca osul este sanatatos, atunci un implant dentar este mult mai sigur si mai estetic pe o durata mult mai mare de timp.
Asadar nu ezitati sa ne vizitati cabinetul de stomatologie din cadrul clinicii Armedica Stoma, in vederea unei programari pentru implantologie. Medicii nostri va vor indruma, sfatui si vor lua toate masurile necesare pentru ca aceasta interventie sa fie una de succes. Iar dantura dumneavoastra sa arate impecabil.